caspermiek.reismee.nl

Baylys Beach

Dag allemaal,

Koud he? Wij hebben vanmorgen gesnorkeld. Heel charmant als een Michelinmannetje in een wetsuit, met flippers en een mooie duikbril (wel op sterkte, heel fijn!). Mooie vissen gezien, doorzichtige kwallen en een hele grote "eel", soort reuze paling zeg maar. Voor de drukte al weer uit het water, maar omdat het begon te waaien kon je toch al minder zien, en door naar Manahoke. Daar staat het Kaurimuseum. Best interessant om te zien hoe ze vroeger die bomen omhaalden, transporteerden en bewerkten. Nu zijn de bomen beschermd, want bijzonder. Ook haalden ze nog een soort vloeibaar spul uit de bomen ("gum"), wat na stollen een soort barnsteen wordt dat je kan slijpen. Beetje suf.

Daarna door naar baylys beach,aan de westkust van Northland, ook wel Kaurikust. Een enorm strand, ca 90 km! waar autos mogen (en kunnen) rijden. Leuk wandelingetje gemaakt en nu in een beetje primieve hut als onderkomen waar het warm is, gehorig en een beetje smerig: voor het ouderwetse reisgevoel, zeg maar! Tja, als je drie maanden weg wil kan het niet allemaal luxe zijn.

Tot devolgende keer!

Miek en Casper

Reacties

Reacties

Rebecca

Klinkt leuk! Zo te lezen geen last (meer) van jetlag?

Cora

Jullie zijn nu waarschijnlijk aan het ontwaken in jullie warme,gehorige en een beetje smerige onderkomen ? Lekker geslapen? Veel plezier weer vandaag! X

Anita

Onder het genot van de eerste sneeuwvlokken buiten het kantoor, even jullie blog lezen. Ziet er goed uit hoor!

franca

´T gaet niet oan voorlopig het regent. a en b leiden me over de gladde wegen naar de winkels. Ze zijn allemaal bang dat val, raar hoor. Genieten maar jullie!

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!